lauantai 20. kesäkuuta 2015

Juissi-mehujuoma

Lokaatio: Meillä asuvan naisen vanhempien mökki
Populaatio: ~9 kpl + kasa lapsia, jotka hupenivat lopulta nopeassa tahdissa koteihinsa zzz

Mänjuu(niiltä osin joihin olin vaikuttamassa)
Latva-artisokkarisottoa(ohratosta)
Vihersalaattia
Grillattua halloumia ja kesäkurpitsaa
Grillattua paprikaa ja kesäsipulia
Ruohosipuli-persiljavoita ja hapankorppua
Uusia pottuja
Raparperipiirakkaa(sellaista yhtä ja ainoaa parasta, johon ei tarvitse lisätä jäätelöä/vaniljakastiketta tms turhakkeita vaan on sellaisenaan hyvää ja mehukasta eikä takerru kurkkuun, tägillä raparperipiirakka erinäisissä paikoissa ja blogeissa näkyy toinen toistaan kuivakamman näköisiä lörtsyjä hyh :D)
Tyrni- ja mustikkashotti (tyrninen: tyrnimarjaa, kuusisiirappia, raastettua inkivääriä ja vettä ja seoksi/mustikkainen: paseerattua mustikkaa, karhunmarjaa, sitruunamelissaa)
Hullut mielenterveyden puolesta.


Hyvä oli.

----

Suuren tragedian osuessa tuntuu lähes käsittämättömältä, että maailma pyörii pyörimistään siitä huolimatta, vaikka oma kaikki on pysähtynyt. Että ihmiset tekevät samanlaisia asioita kuin ennenkin. Että kaikki ulkona on kuin ennenkin, vaikka sisuksissa on musta myrsky tai syvän sininen upottava tyyni.
Tuli mieleen mieleen tulleista.

2 kommenttia:

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Huamenta. Mun emo tekee kans semmosta raparperipiirakkaa mitä voi syödä ja nyt kun samasta asiasta paasasit niin tuli heti mieleen, että mikä siinä on se salaisuus. En osaa ollenkaan sanoa miten oma emoni sen tekee, mutta se ei taida olla pullataikinaan tehty. Pitääpä selvittää. Muualla en oo oikein kyseistä piirakkaa syönyt kun ne jo tosiaan näyttää niin huonoilta. =)

Mukavaa viikkoa! Mää sain viikonlopusta niin hirveän päänsäryn, että yrjö on lentänyt pari kertaa enkä pääse töihinkään tänään ja jotenkin hävettää mennä tohtoriin selittämään että on pää kipee ja oksettaa ja että en tod. ole juonut alkoholia juhannuksena. =D Nukuin retkeilyautossa ja selkäni tais mennä niin jumiin, että ihan hirmuinen päänsärky tuli eikä se lähde pois näillä lastenlääkkeillä (parasetamol) mitä vain voin syödä. Puh.

Arttorius kirjoitti...

Kyllä ei kuulu pullataikina mihinkään marja- tai rappiirakkaan, hyhhyh!
Itse teen omppu-, marja- yms piirakat perusmurotaikinaan, sitten se itse täyte ja päälle kermaviili-munaseoos jossa sokeria. Hyvää on eikä tartu kiinni nieluun.

Hui olkoon. Johtuuko vanhasta vaivasta(välilevyt??) sinun säryt myös vai pelkästään kehno uniasento? Toivottavasti saat levolla ja venyttelyillä, rullailulla yms inhan olon pois.