lauantai 20. kesäkuuta 2015

Liskojen juhannus

Kaveri on töissä tukkuliikkeessä, jossa käsitellään mm. hedelmälaatikoita. Yhdestä niistä löytyi torstaina salamatkustaja kaukaa Italiasta. Italiaano muutti pari tuntia sitten meille.


Kaveri on mitä ilmeisimmin muurigekko. Tyyppi asuu toistaiseksi muovilaatikossa, jossa ei ole vielä mitään mukavuuksia. Aloin heti metsästämään interneteistä lasista akvaariota yms. kotimateriaalia. Herra tai neiti lisko tarvitsee uv-lampunkin. Otukselle pitäisi keksiä myös lihaa syötäväksi, koska hän on lihansyöjä. Onneksi meillä asuu ystävällisiä kissoja, jotka varmasti lainaavat palan jauhelihaa omista eväistään ensi alkuun.

13 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Voi ei, onpas ihana tarina. Kaveri sai uuden kodin! Onnea uuden perheenjäsenen johdosta, se taatusti viihtyy teillä <3

P.S. Puhutteko sille italiaa?

Arttorius kirjoitti...

Toivottavasti viihtyy, torifiin kautta kävin just poimimasta terraarion. Olen haaveillut liskosta jo vuosia, tosin isommasta, mutta tuokin hyvä. Päättelin että olio on naaras. Nimivaihtoehdoista hupeni heti Keijo ja Luigi, höh. Kaverikin olisi kiva, mutta eihän tuollaisia sitten olekaan täällä kauheasti. Täytyy varmaan mennä stalkkaamaan kamun työpaikalle löytyisikö lisää!

Marjaana kirjoitti...

Jos se olis ollut mies, niin Roberto Benigni - mun ikisuosikkinäyttelijä!

Kato mikä nimikone: http://xestia.net/nimikone/ !!!

Arttorius kirjoitti...

Sabrina ois hyvä, sekin tuli. Just aamulla olin poikkaan kanssa gymillä ja langon ollessa takapiruna yhdessä punttauksessa radiosta soi tats mii, tats mii ai vonna fiil joor baadii. Ehkä se oli enne.

Marjaana kirjoitti...

Se OLI enne, nimetkää se Sabrinaksi - joooooooooo!

Simpukka kirjoitti...

Anteeksi kun tungen nimiäisiin väliin, mutta saanen huomauttaa että se oli kylläkin Samantha Foxin biisi. Ettei nyt mene nimet aivan vinksin vonksin. ;-)

Tuollainen salamatkustaja on aikas ihana. Olen aina ihaillut noiden gekkojen jalkoja/ varpaita. Ovat vain jotenkin hupaisan kauniit. Ainakin paljon kauniimmat (ja käytännöllisemmät) kuin omani.

Simpukka kirjoitti...

Piti ihan googlettaa, että mitäs se Sabrina lauleskelikaan. Se meni puolestaan "pojat, pojat, pojat..."

Arttorius kirjoitti...

Heijjoo! Noinhan se menikin, tänks! Samanlaiset tyyliltään joten noinhan se on. Mut varmasti Sabrina on laulanut ainakin karaokessa tai suihkussa tats miitä :D :D

Simpukka kirjoitti...

Haha vai että samanlaiset tyyliltään. Musiikki- vai puskurityyli? :-D

Marjaana kirjoitti...

Kiitti Simpukka muistutuksesta - ja arvatkaas mitä: mä olen nähnyt Virtojen juhannusjuhlilla Samantha Foxin (puskurit)! OI niitä aikoja...

Arttorius kirjoitti...

Musa, en kahtellut/katsele puskureita :]

Marra kirjoitti...

Jusupliut, täällähän menee lujaa kommaboxissa :D

Anyway, ihan mahtis juttu, että adoptoitte liskon. Luulis olevan lapsillekin tosi iso juttu, mää ainakin olisin ollut ihan onnessani lapsena, jos meille olis otettu tollainen talteen :)

Arttorius kirjoitti...

M, lapset vissiin tietää isänsä pöhköyden. Ottaisin viidakollisen eläimiä meille, mutta nykyinen hyvä määrä. Tosin parista munasta kuoriutui pieniä piippikoneita viime yönä että taas vähän lisää... :]