perjantai 12. helmikuuta 2016

Hima hei

​Viimeiset muutamat viikot olen kulunut sairaalassa. Nyt kai viikon tai kahden päivät kotona. Minussa ollut turhasuoli tulehtui, mutta leikkausta vitkasteltiin niin että mokoma puhkesi, sitten kai oli kiire. Voisi jossitella ja syyttää "huonoa sairaalaa" yms kitinämuoreille omimaista huttua, mutta en jaksa, ei syytä. En, vaikka tuon vitkastelun seurauksena tuli myös sepsis ja siitä syystä olin melkoisen tiedottomana espoolaisen sairaalan tehostetun hoidon osastolla liki pari viikkoa. Enkä vieläkään, vaikka helmikuu on alkanut ihan pläähhisti vetämättömän olon kera ja toipuminen antaa odottaa itseään.

On silti ihan kivaa, vaikka ärsyttääkin välillä kun en jaksa miten "pitäisi" ja toiselle aikuiselle täytyy sälyttää paljon kaikkea. Oli myös tarkoitus kaikkea muuta meillä asuvan naisen helmikuisen hoitovapaan aikana niin nytkin voi kaikenlaista. Kuten harjoittaa viivästyneitä aamiaisia ja mennä toljottamaan Finnairpyörää ja sitä kun se ei olekaan auki arkisin.

7 kommenttia:

Puskissa kirjoitti...

Koitahan toipua. Parempi on kotona rakkaiden kanssa kuitenkin, kuin sairaalassa :)

Marra kirjoitti...

No ohhops, siellä onkin ollut melkoista menoa. Toipumista nyt sitten vaan, nopsaan tai rauhaksiin, pääasia, että toivut :)

Marjaana kirjoitti...

Mäkin täältä lähettelen toipumisia ja lämpimiä aatoksia!

Arttorius kirjoitti...

Tänks pänks! Syön jäätelöö(pitkästä aikaa), se on kivaa kun yksin syö :D On huomattavasti parempi olo kuin puoli tuntia sitten :]

Marjo kirjoitti...

Sitkee sissi :). Ei mulla muuta.

HelvetinPöllö kirjoitti...

On sua taas koeteltu - luulin vaan, että oot saat meistä tarpeekses :)
Koetahan toipua, ota itselles aikaa just niin paljon kuin tarvit ja
käyttäkää muiden apua aina kun tarvitsetta ja sitä on saatavatilla!
Kiva kun oot siellä toipumassa!

Arttorius kirjoitti...

Kiitti hp!