sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Asioita, joita en tajuu | Part 918800

Ikiaikainen käsittämättömyys: Semiaikuisia poikiaan ylisuojelevat äidit - Muuan puolitutun naisen poika meni heinäkuussa armeijaan. Siitä saakka(ja sitä ennen) ko. pientä lasta on överipaapottu ja nyt daamin elämä liittyy yksinomaan tuon lapsen armeijareissuun ja siihen kun tyyppi käy lomilla kotona(ja jos ei käy niin iIIIIK, miksei se käy... Jessus.) Äiti-ihmiset, katkaiskaa hyvänen aika se napanuora isoihin lapsiinne ja hankkikaa itsellenne oma elämä tai antakaa ainakin sen lapsenne elää. Kannattaisi niiden naperoiden antaa viettää kotona aikaa yksinkin, ei 17-vuotias mene rikki, jos on yksin kotona yön tai kaksi. Sitten jos on siellä armeijassa tai opiskelemassa vieraalla paikkakunnalla niin sinnekö vanhempi(nainen) on rientämässä tarkistamaan että kuinka lapsiraasu pärjää kun ei ole mamman kainalossa lieassa.

Parka-takki - Ei takki tarvitse sääliä ;]

"Tämä sivusto käyttää evästeitä, klikkaa jos hyväksyt"-spämmi-ilmoitukset jokaisessa nettisivussa. Kyllä on rasittavia.

Miksi jotkut vanhemmat(50+) naiset värjäävät tukkaansa sinistä? Kyllä en tajua. Kammoa!

Pellavansiemenet = punkki look-a-like

Isojen(tai vähän pienempienkin) partojen jatkuva hipelöinti näiden omistajien toimesta. Miksi? Hyi hauki miten ruman näköistä.

(^liittyen) Isotukkaisten miesten fledan heilauttelu kuin tic-liikkeistä kärsiviä, miksi? En usko että kaikilla on moista vaivaa, ainoastaan typerän näköinen tapa. Sitä paitsi hiusten lähmintä likastuttaa niitä.

Miksi monessa kaksiautoisessa perheessä talouden naispuoleisella on pienen pieni kottero verrattuna miehen käytössä olevaan? Pihassa on vaikkapa katumaasturi ja ford fiesta(sellainen vanhempi malli, nykyisin fiestakin on melko suuri). Nainen ajaa fiestalla, mies katumaasturilla. Eikö miehen ego kestäisi sitä, että istahtaisi fiat puntoon ja kyydittäisi sillä itsensä toimipisteeseensä?

Oscar-palkintoehdokkaiden/palkittujen yliarvostus
Vaikkapa Leonardo Dicaprio. Mikä siitä tekee "hyvän näyttelijän"? En ole nähnyt yhtäkään hyvää leffaa tyypiltä. Joku suomalainen näyttelijä aiheutti pari viikkoa sitten "someraivon"(tässäkin yksi sopulimainen asia, jota en käsitä eli se jos ja kun joku sanoo jotakin väärää mielipidettä rientää tällöin idioottilauma teilaamaan ja lynkkaamaan) kun oli sanonut mielipiteensä palkinnon saaneesta näyttelijästä. Oscarilla palkittu elokuvakin on yleensä jotakin tyyliä Olin ennen kolmekymppinen mies, mutta nyt olen 3-vuotias tyttö kun minusta tuntui että olen väärässä kehossa ja aivoissa. Ja ne palkintojen saaneiden teennäiset maailmanparannusdiibadaabat. Huoh. No eipä niitä enää kukaan muista ja aikaa tämän vuoden seremonioista on vain sen viikko kaksi.

Kuormalavat ja kaapelikelat "sisustuselementteinä" tyyppiä pöytä/sänky/sohva. En käsitä. Kamalia. Seuraava hype lienee Sulo-roskikset tai kattotiilit kunhan ne vain saa valkoiseksi maalattua.

Teennäinen ja kiljuva somepaasto. "En ole kirjautunut assbookkiin viikkoon, koska siellä on kaikki niin huttua ja minä olen nyt hyvä ihminen kun en ole sitä diibadaabaa selannut." Jos täytyy pitää taukoa jostakin, on ihmisellä jonkinsortin ongelma ja on syytäkin pitää paussia.

Ihmiset, jotka repivät syyn pahaan oloonsa ja vastoinkäymisiin elämässä ulkopuolisista asioista, tapahtumista, ihmisistä. Tai säästä. Sataa vettä niin on huono. Paistaa aurinko niin on huono. On liian paljon pakkasta se on huono. Missä kunnon talvi, kyllä nyt taas on elämä huonosti. Kesällä on luonnollisesti liian kuuma tai liian kylmä ja aurinkokin on liian kaukana tai lähellä tai paistaa silmään ja puutkin pölyttää. Naapurissa asuu ihminen joka tuijottaa minua tai pahimmassa tapauksessa tervehtii, pitäisi huolen omista asioistaan.
Käsittämätöntä.


Edit: Kellonaika 11.11. :-] Se seuraa minua usein. Jostakin syystä katson kelloa usein juuri kello 11.11. Blogitekstikin julkaistui näköjään siihen hetkeen. 

7 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Mullon 22.22. Siitä on tullut virallinen nukkumaanmenoaika vissiin, kun aina katson kelloa viimetteeks illalla ja kelloradion numerot yleensä näyttää tuon.

11.11. on hyvä kans, se on esikoisen syntymäpäivä ;-)

Jaanaba kirjoitti...

Hei mulla voi olla vastaus tohon tukan siniseksi värjäämiseen haha. Kun olimme ystäväni kanssa 15-vuotiaita teinihirviöitä vannoimme, että sitten kun mittarissa on 60 vuotta, minä värjään tukkani siniseksi ja ystävä vihreäksi. Tuntuu tulevan aika äkkiä toi ikä vastaan hui.

Arttorius kirjoitti...

M, se on. Usealla on joku kellonaika joka seuraa. Hassua jos tarkemmin ajattelee.

J, mistä se johtuu? :D Joskus 80-luvulla lehdissä oli joku Pirkko joka kaiketi esiintyi jossakin telkkaohjelmassa. Hänellä oli sininen tukka ja se näytti naurettavalta jo silloin mielestäni. :D

Marjo kirjoitti...

Fledan heilauttelijasta tuli välittömästi mieleen Renny Harlin. Nykyjään sillä ei taija enää reuhkaa olla.

Mun parka parka joutu kesäsäilöön jo helmikuun lopussa. Sitä pidetään vaan, ku on pakkasta >20. Sitä pitää siis sääliä, ku joutuu oleen vaatehuoneen pimeydessä suurimman osan vuodesta ;).

Mää en ymmärrä minkään värisiä (siis luonnottoman) kiekuroita minkään ikäisillä ihmisillä. Tosin mää olenki tylsä pese ja pidä tyyppi, joten mun kannattais olla iha hiljaa.

Oscar-ehdokkaista tai heijän sanomisista en tiiä yhtään mitään. Kattooko joku iha oikeesti sen seremonian alusta loppuun? Toisaalta, kuluu se aika niinkin...hmm.

Anonyymi kirjoitti...

Hei come on Isä Atro, missä sun trukkilavasänky on. ;) Hyvä idea se SULO roskis. Sehän toimis hyvin vaikka sohvapöytänä jos sen laittais makuuasentoon. Siinähän on renkaatkin niin voi käyttää myös tarjoilukärrynä.
Sun pitäis perustaa sisustusblogi.
T. Hehe-i-k-k-i

e l i n a kirjoitti...

Siis nauratti niin paljon. Hyviä oivalluksia, just noin! En jaksa tarttua muihin kuin tuohon autojuttuun! Mikä vääryys todellakin! Miksi muka nainen tarvitsisi pienemmän (ja yleensä myös rumemman) auton ?! Tasa-arvoa please 😂😂 no ilmeisesti ne naiset ei kovin autoihmisiä sitten ole! Itse en alkaisi sellaseen, sen verran paljon tykkään autoista, jaguar mulle kiitos 😅😊

HelvetinPöllö kirjoitti...

Isotukkaisten miesten fledan heiluttelu ja parran nypläily. Ei kun miten se meni. No anyway. Nuorten naisten tukan hiplaaminen. Jösses, että se nyppii ikäkriisiä kehittelevää rouvaa (joka ei värjää tukkaansa siniseksi, eikä enää minkään väriseksi, vaan elää enempi samalla tyylillä kuin Marjokin)

Kännykkään puhuminen ja muutenkin se kännykän räpeltäminen autoa ajaessa. Jos saisin luvan, niin kävisin liikennevaloissa kalauttamassa jokaista sellaista kakkosnelosella ottaluuhun. Ja kovaa.