sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Hyvää saa halvalla

​1: Swedteam Badger-metsäurpo/touhu/häärä/himmailuhousut XXL:stä(ensi viikkoon tarjoushinta 29,90€).
Hankin tuollaiset pari viikkoa sitten enkä ole löytänyt vermeistä mitään moitittavaa. Hyvin tehdyt viimeistelyt, miellyttävän tuntuinen kangas, hylkii kosteutta, mutta ei hiosta, joustaa ja pysyy yllä, istuu ryhdikkäästi eli ajaa asiansa. Lisäksi reilut taskut.
Tsirbuillekin löytyy kokoja.

2: Camp Liner-laavu Verkkokauppakomista.

Ollaan lähdössä Pohjois-Suomeen reissuun tässä kesällä. Majoitusratkaisu on ollut mietinnässä, koska viisi henkilöä ei sovi pieneen telttaan. Nk. perheteltat painaa kamalasti eikä niiden ominaisuudet tyydytä muutoinkaan, mutta kaveri ehdotti telttalaavua. Hain ensin yhden, se on ollut kokeellisesti pystyssä pihan perukoilla viikon päivät. Koenukuin kahden lapsen kanssa siinä alkuviikosta. Totesin telttalaavun hyväksi, joten hain verkkokaupasta toisenkin. Reissussa minä toisessa, nainen toisessa ja lapsia ripoteltuina kumpaankin. Tilaa jää vielä reilusti. Otamme mukaan luultavasti dobermannin, sekin sopii nukkumaan hyvin.

3: Särmä risukeitin Varustelekasta

Hankin tuon kauan sitten. Ilahduin kestävistä materiaaleista ja tuo on lisäksi helppo koota, keitin pysyy tukevasti pystyssä kuten pitää ja vesi kiehuuntuu nopeasti. Itse käytän alustana foliovuoakaa, joten se täyttää ei-avotulimääräykset sillä.

4: Dizzy appelsiinimehu

Jos koossa ja ässässä appelsiinituoremehu maksaa euron purkki ja Lidlissä 0,57 € niin ei ole vaikea arvata kummasta talouden mehun hankin. Lisäksi juoma maistuu hyvälle, joka on tietysti tärkein seikka.

Ei kommentteja: