keskiviikko 3. elokuuta 2016

Rio ohoi

Lumppialaiset alkavat piakkoin. En vielä tiedä kiinnostaako ne vai ei. Tällä hetkellä ei todellakaan, urheilullisesti ainakaan, mutta vielä vähemmän kaiken muun takia.

Suomesta kisoihin lähetetään mm. kitiseviä ja epäurheilijamaisesti käyttäytyviä "miehiä", jotka eri medioissa käyttäytyvät kaikkea muuta kuin asiallisesti, kun mukaan ei päässytkään oma heila. Tai kepinkannattelija, jolla vähän väliä jotakin renkkaa ja sitten selityksiä selitysten perään eri tahoilta. Vaan eihän se ole pohjanmaalaisen vika, jos valitsijat tuijottavat ainoastaan sitä, että joskus on oltu kisoissa pronssilla. Suomalaisten edesottamukset harvoin ovat ylipäätäänkään kiinnostaneet. Sen sijaan eri lajit kuten lentopallo ja kiekonheitto voisi olla katseltavaa puuhaa. Nyt kisalähetyksiä tulee kuitenkin radikaalin eri aikavyöhykkeestä johtuen keskellä yötä etten taida jaksaa panostaa.

Urheilullisia edesottamuksia suurempi asia on räikeät ihmisoikeusrikkomukset ja muu ahterointi. Käsittämätöntä kuinka kerta toisensa jälkeen banaanivaltiot saa järjestettäväksi suuria arvokisoja, kuten Brasilia MM-futiksen, nyt olympialaiset, Venäjä talviolympialaiset ja parin vuoden kuluttua futiksen mm-kisat. Se kielii pelkästään korruptiosta, likaisesta pelistä ja siitä että mm. olympia-aate on vedetty vessanpöntöstä aikoja sitten. Nyt Rion köyhimpiä on surutta häädetty kodeistaan mielivaltaisen poliisin toimesta, mutta myös pahempaa, tapettu. Jostain syystä olympialiike ei ole tuominnut tätä tai tehnyt tarpeellisia toimia puhdistuksen lopettamiseksi. Kenties ihan sama.

Google-x-

Mistä typistetty dobermanni?

Toivottavasti et löydä sellaista mistään.

laiskiaisen poikanen

Se on varmasti söötti ilmestys. Ja onkin.

parran letitys 

Täältä ei sellaista ohjetta löydä, koska pitkät karvat miesolejaisissa on hyiolkoon.


Ei kommentteja: