torstai 22. syyskuuta 2016

I talk to myself

...what the duck?

ReimaGo

Tiedätkö liikkuuko lapsesi tarpeeksi? ReimaGO:n avulla voit motivoida lapset liikkumaan! ReimaGO-anturia voit käyttää minkä tahansa takin taskussa ja vuoden 2016 syysmallistosta eteenpäin Reimalla on myös malleja joissa on varta vasten anturia varten tehty tasku.


Tjoo. Eli Reima ja Suunto ovat kehittäneet anturin, jolla jälkeläisensä kulkemisia voi seurata kännykästä. Tällä myös motivoidaan epanat liikkumaan? Ookoo. On ihan totta, että aivan liian moni lapsi liikkuu aivan liian vähän, mutta parantaako seurantalaitteet tilannetta? Mielestäni homman pitäisi lähteä ylipäätään jostakin muualta kuin teknisistä välineistä. Itseäni häiritsee myös se, että vanhemmalla olisi oikeus stalkata jälkeläisensä liikkumisia ja menoja noin ylipäätään joltakin ruudulta. Mikäli naperonsa sanaan ei luota niin tilannetta ei paranna mikään tekninen apulaite.
Mikäli tenava ei ole ennen hammaspesua juossut viittä kilometriä päivän aikana, niin hopi hopi pyjama pois ja lenkkarit jalkaan ja pinkomaan takapihalle. Lavli.

Todennäköisesti piakkoin syntyville ihmisille tuikataan ihon alle mikrosiru heti vastasyntyneenä. Olisi tosi kätevä juttu.

2 kommenttia:

Puskissa kirjoitti...

Tänään juuri osui moinen vekotin silmään Stockan kassalla. Ei, en käsitä. Miten ihmeessä ennen on selvitty?

Arttorius kirjoitti...

Itsekin huomasin samaisen aparaatin sokoksella tai Stockmannilla. Kotona guugletin, kun tuntui käsittämättömältä että voiko olla. Oli ja on. Minua häiritsee ehkä eniten näennäiseen hyvään perustuva ipanoiden liikkumisen stalkkaaminen, enkä osaa eritellä tarkemmin miksi kun niin monta juttua siinä.